Corona update 06-11-2021

Per 6 november jl. heeft het demissionair kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd voor de sportsector. Bij sporten op binnensportlocaties is er voor publiek en sporters vanaf 18 jaar een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. 

Dit betekent dat wij, als leden en betrokkenen van VCP Oploo, samen hieraan zullen moeten voldoen. We realiseren ons dat dit veel van ons ieder vergt, maar we hebben te maken met opgelegde maatregelen. Bij niet naleven van deze maatregelen kan de club belast worden met een flinke boete.

Vanaf maandag 8 november zal, bij het betreden van de sporthal voor trainen of het spelen van een wedstrijd, gecontroleerd worden op een geldig coronatoegangsbewijs (CTB) (QR-code op telefoon of print) in combinatie met het ID-bewijs. Daarom vragen wij aan iedereen om bij binnenkomst je CTB of een negatieve test te tonen inclusief je ID-kaart of paspoort. Bij het niet kunnen vertonen van een geldige QR-code, krijg je geen toegang tot de sporthal. 

De controles worden uitgevoerd door vrijwilligers van VCP. Indien blijkt dat door de controle je de sporthal niet mag betreden, respecteer dit dan en ga terug naar huis.

Bij klachten blijf je uiteraard thuis en laat je je testen. 

In de sporthal wordt 1,5 mtr afstand gehouden waar mogelijk.

De check op het Coronatoegangsbewijs kan door het coronatoegangsbewijs te scannen en het ID-bewijs van de persoon te vergelijken met de gegevens van de scan.

De gegevens zijn altijd 3 van deze 4:

1 De eerste letter van de voornaam en/of

2 De eerste letter van de achternaam en/of

3 De geboortedag en/of

4 De geboortemaand

De check op het Coronatoegangbewijs is voldaan wanneer: 

  • De scanner groen kleurt en
  • Het ID overeenkomt en
  • De persoon geen gezondheidsklachten heeft.

De douchegelegenheden voor de spelers/sters zijn toegankelijk. Uiteraard met inachtneming van de basismaatregelen.

Mochten er tijdens de controle ongeregeldheden/problemen/calamiteiten ontstaan, neem dan direct contact op met het bestuur van VCP:

  • Jeroen Vogels​​06 19891137 
  • Judith Versleijen​06 12474126
  • Kitty Patrichi ​​06 14843227


Heb je nog vragen naar aanleiding van dit bericht? Neem dan gerust contact met ons op.

Wij rekenen op jullie begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *